[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Feb 5 10:33:35 UTC 2013


2013/2/5 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

>
> Хало, не е премиерата на филмов во 23:00 во петок?
> Ако имате копија ве молам споделете да го пуштиме и во хаклабот во
> Белград, ако не, кажете како ќе го гледате пред 23:00.


Грешна ти е временската зона премиерата е во 17 часот CET.

Инаку http://watch.tpbafk.tv/buy

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130205/b6202264/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list