[2s.mk-friends] NSND @ Osijek 2013

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Feb 6 18:45:31 UTC 2013


Да потсетам дека ова е наредниот викенд, па би било добро да видеме кој 
за сигурно ќе оди. Јас одам сигурно, колку што знам и Баже.

Доколку не се собериме доволно за со кола (доколку имаме кола со зелен 
картон?) јас би одел со некој од директниве автобуски линии до Белград 
со што би тргнал четврток вечерта, а од Белград до Осјек би се 
организирале или со кола (нешто Владан спомна) или со автобус.

Поздрав


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list