[2s.mk-friends] Android

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sat Feb 9 15:56:49 UTC 2013


Здраво,

веројатно прашањево е off topic ама ....
Веројатно сте ги сретнале тие лаптопчињата што ги
добија наставниците по школите со тој несреќниот
едубунту 7.04 кој беше заклучен и неможеше ништо
да се инсталира или сетира. Тие се asus eeePC.
Ме интересира:
дали може да му се стави некој android os?
Ако може, како? Ако не може, зошто не може?
Сакам да ми глуми таблет или нешто слично.

Ако прашањево е глупост, се извинувам.

Поздрав
Ѕвонко

-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130209/199960d3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list