[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 17.02.13

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Feb 16 09:15:32 UTC 2013


2013/2/16 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> колку часот? ако е 7, дали случајно може да се премести за 6?
>


> 2013/2/16 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>
>> Што има на дневен ред?
>>
>
Хаклаб е заедница, figure it out не знам зашто од мене чекате, не сум ни
таму.

Хинт: има записник од минатиот состанок, линкот е на мејлинг листава, може
да се почне од таму.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130216/01cb2554/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list