[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 17.02.13

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Feb 16 13:57:24 UTC 2013


2013/2/16 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2013/2/16 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>
>> колку часот? ако е 7, дали случајно може да се премести за 6?
>>
>
>
>> 2013/2/16 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>>
>>> Што има на дневен ред?
>>>
>>
> Хаклаб е заедница, figure it out не знам зашто од мене чекате, не сум ни
> таму.
>
>
Ок. Заедницата не искажала потреба од состанок, не знам зошто праќаш
потсетници за датуми, затоа
ми беше прашањето за дневен ред.


> Хинт: има записник од минатиот состанок, линкот е на мејлинг листава, може
> да се почне од таму.
>

https://wiki.spodeli.org/Категорија:Arbeitsbesprechung

Овде не го гледам.


-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130216/c3321856/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list