[2s.mk-friends] место на енгејџ2

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Feb 16 16:08:36 UTC 2013


Здраво на сите

Како говорник на Енгејџ оваа година имам право да повикам двајца
гости. Едно место веќе ветив но останува уште едно слободно кое мислам
дека треба да се додели некому во заедницата.

Ако некој не резервирал досега и сака да оди нека се пријави тука. Ако
има повеќе од еден пријавен ќе го/ја изберам од листата со случаен
избор преку sample командата во R.

поздрав
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list