[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 17.02.13

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Feb 16 18:19:12 UTC 2013


2013/2/16 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Ок. Заедницата не искажала потреба од состанок, не знам зошто праќаш
> потсетници за датуми, затоа
> ми беше прашањето за дневен ред.
>

Заедницата договорила да се состанува тогаш (еднаш месечно) за КИКА, затоа
е у календар додадено.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130216/fa4bf2ad/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list