[2s.mk-friends] maici 2012

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Sat Feb 16 16:24:29 UTC 2013


Здраво,

во текот на оваа недела би правеле втора рунда маички КИКА.

За потсетување, дизајнот е:
https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.pdf

Сите заинтересирани нека пишат тука какви маички сакаат (тегет или бели),
величина
и количина, а во понеделник, од 19 часот па натаму во Хаклаб собираме пари
за маичките.
Една маичка чини 450 денари.

Поздрав и убава вечер,
Ана2012/10/12 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> On 10/12/12 13:34, Georgi Stanojevski wrote:
>
>> Ќе праиме маици 2012.
>>
>> Дизајнот е: https://dl.dropbox.com/u/**9278499/maici_2012/maichka4.**pdf<https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.pdf>
>>
>> Оригинална идеја за дизајнот е на Уфо, а финален дизајн на Ана.
>>
>> Пријавување за маиците:
>> - утре, сабота 13.10.2012 во Хаклаб од 15 до 17 часот на Сподели знаење.
>> - понеделник, 15.10.2012 во Хаклаб од 19 до 21 часот на Прва помош.
>>
>> Пријавување значи:
>> - Да дадеш 450 денари за секоја маица што ја сакаш.
>> - Да кажеш дали сакаш тегет или бела маица, да кажеш дали сакаш машка
>> или женска и да кажеш која големина.
>>
>
> може место петте чаши што ги платив пред неколку месеци да добијам 3 маици?
> 1 женска бела М
> 2 машки 1 тегет 1 бела, двете L
>
>
>  Друг начин на пријавување не постои.
>>
>
> .!.
>
>
> Ви благодарам однапред
>
> --
> vladan
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130216/eb640763/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list