[2s.mk-friends] maici 2012

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sat Feb 16 16:53:13 UTC 2013


On 02/16/2013 05:24 PM, Ana Risteska wrote:
>
> Здраво,
>
> во текот на оваа недела би правеле втора рунда маички КИКА.
>
> За потсетување, дизајнот е: 
> https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.pdf
>
> Сите заинтересирани нека пишат тука какви маички сакаат (тегет или 
> бели), величина
> и количина, а во понеделник, од 19 часот па натаму во Хаклаб собираме 
> пари за маичките.
> Една маичка чини 450 денари.

Е заборавив,
ве молам напишете на листава колку пари одат за принтање, а колку 
остануваат за хаклабот. Не успеав да ја најдам таа информација, а мислам 
дека треба да стои.

Фала и сѐ најубаво од тмурниот но најбољи Осјек :)

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list