[2s.mk-friends] maici 2012

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Mon Feb 18 22:26:03 UTC 2013


On 02/18/2013 09:14 PM, Jovanka Gulicoska wrote:
> само да ви кажам дека пари за маичките ќе се собираат и во четврток. Па
> тие што се пријавивте, а не поминавте денес, поминете во четврток од 19.

+1 тегет XXL, ќе донесам пари во Четврток.


More information about the Ossm-members mailing list