[2s.mk-friends] maici 2012

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Sat Feb 16 16:58:31 UTC 2013


За мене 2 тегет - М.

Поздрав,
Борис Кузманов

On 2/16/2013 5:24 PM, Ana Risteska wrote:
>
> Здраво,
>
> во текот на оваа недела би правеле втора рунда маички КИКА.
>
> За потсетување, дизајнот е: 
> https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.pdf
>
> Сите заинтересирани нека пишат тука какви маички сакаат (тегет или 
> бели), величина
> и количина, а во понеделник, од 19 часот па натаму во Хаклаб собираме 
> пари за маичките.
> Една маичка чини 450 денари.
>
> Поздрав и убава вечер,
> Ана


-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk <http://IT.com.mk> && WordPress Developer
[ LinkedIn <http://linkedin.com/in/bkuzmanov> · Twitter 
<https://twitter.com/kuzman0v> · Facebook 
<https://facebook.com/kuzman0v> · Kuzmanov.info <http://kuzmanov.info> ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130216/2c534b0e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list