[2s.mk-friends] 2с.мк: Годишно собрание

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Feb 20 21:00:43 UTC 2013


+1


2013/2/20 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> On 24.01.2013 11:19, Arangel Angov wrote:
>
>> Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија,
>> годишното собрание на организацијата ќе се одржи на 24.02.2013 год.
>> (недела) во хаклабот КИКА со почеток во 17.00 часот.
>>
>> Дневниот ред е:
>>
>>     1. Годишен извештај за 2012 година;
>>     2. Избор на нови членови;
>>     3. Избор на нови членови на извршниот одбор на организацијата:
>> претседател, потпретседател и секретар;
>>     4. Донесување на програма за 2013 година;
>>     5. Разно.
>>
>> Собранието ќе биде отворено за заедницата.
>>
>
> потсетник. Собранието е оваа недела во хаклаб КИКА.
>
>
> --
> дамјан
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130220/ebcd8f25/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list