[2s.mk-friends] 2с.мк: Годишно собрание

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Feb 20 20:45:22 UTC 2013


On 24.01.2013 11:19, Arangel Angov wrote:
> Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија,
> годишното собрание на организацијата ќе се одржи на 24.02.2013 год.
> (недела) во хаклабот КИКА со почеток во 17.00 часот.
>
> Дневниот ред е:
>
>     1. Годишен извештај за 2012 година;
>     2. Избор на нови членови;
>     3. Избор на нови членови на извршниот одбор на организацијата:
> претседател, потпретседател и секретар;
>     4. Донесување на програма за 2013 година;
>     5. Разно.
>
> Собранието ќе биде отворено за заедницата.

потсетник. Собранието е оваа недела во хаклаб КИКА.


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list