[2s.mk-friends] Хаклаб КИКА програма за 18-23 феб

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Feb 21 12:30:03 UTC 2013


<offtopic>

дали вечер некој може да ме замени за програмски јазици дека паднав болен?

треба само и еден блог пост ама можам и ја да го објавам.

фала однапред, дужам пиво.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list