[2s.mk-friends] Хаклаб КИКА програма за 18-23 феб

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Feb 14 00:05:05 UTC 2013


On 02/13/2013 11:43 PM, Arangel Angov wrote:
> 2013/2/13 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk <mailto:ufo at linux.net.mk>>
>
>     Среда 20.02
>     - СподелиРецепти: Можеме да зготвиме паста со сос, за тоа имаме
>     услови, јас ќе донесам што фали, сите можеме да учествуваме со
>     средства за намирниците.
>
>
> ова можеме да го пребациме за викендот пошто веќе имаше најавено некој 
> настан за во среда поврзан со GNOME Women Outreach Program - или ако е 
> само во една соба, во другата може паралелно да се прави другава 
> активност. :)
>
> дежурниот никад не спие.

Многу ми се свиѓа твојава акција Уфо, топ.
Само, среда нека си биде Woman Outreach, а ова некој друг ден а (или да 
не се мешам у штипки?)


-- 
vladan

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130214/c94846bd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list