[2s.mk-friends] Хаклаб КИКА програма за 18-23 феб

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 22 23:48:09 UTC 2013


ќе може ли утре некој да отвори? Алекс не е сигурен кога ќе заврши а
ја нема да можам.

клучот е кај мене и можам да го донесам на некој.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list