[2s.mk-friends] Хаклаб КИКА програма за 18-23 феб

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Feb 22 23:52:20 UTC 2013


On 02/23/2013 12:48 AM, Arangel Angov wrote:
> ќе може ли утре некој да отвори? Алекс не е сигурен кога ќе заврши а
> ја нема да можам.
>
> клучот е кај мене и можам да го донесам на некој.

Јас ќе одам после ручек во хаклаб (4-5), ако не оди никој порано може да 
се најдеме негде.

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list