[2s.mk-friends] 2с.мк: Годишно собрание

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 24 08:20:44 UTC 2013


Само потсетување дека ова е денес во 17.00ч.

Сите заинтересирани, ве молам дојдете минимум 15 мин. пред
започнувањето на собранието.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list