[2s.mk-friends] $ make donija -j5

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Feb 25 12:55:00 UTC 2013


On 02/25/13 13:50, Igor Stamatovski wrote:
> 2013/2/25 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com 
> <mailto:vladanovic at gmail.com>>
>
>   Здраво другарки и другари,
>   имаме нови маички за нови почетоци. Помогнете и на дигиталната
>   Македонија и добијте си маичка за истите пари :) околу 400
>   македонски денари по маичка.
>   Ќе објавиме колку ќе излезе принтањето и парите што ќе одат во
>   хаклабот дополнително бидејќи не ги знаеме точните цени во моментов.
>
>   http://dl.dropbox.com/u/13597364/maichka4.png
>
>   Кој сака нека каже на листава боја, големина и тип.
>   Има црни, бели и тегет, машки и женски за сите возрасти.
>
>
> Може и верзија
>
> $ make doni -j4
>
> :)?

хм да :)
ајде предлози предлози, може и повеќе верзии да испринтаме

-- 
vladan

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130225/895eb9d9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list