[2s.mk-friends] $ make donija -j5

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Feb 25 12:50:25 UTC 2013


2013/2/25 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> Здраво другарки и другари,
> имаме нови маички за нови почетоци. Помогнете и на дигиталната Македонија
> и добијте си маичка за истите пари :) околу 400 македонски денари по маичка.
> Ќе објавиме колку ќе излезе принтањето и парите што ќе одат во хаклабот
> дополнително бидејќи не ги знаеме точните цени во моментов.
>
> http://dl.dropbox.com/u/**13597364/maichka4.png<http://dl.dropbox.com/u/13597364/maichka4.png>
>
> Кој сака нека каже на листава боја, големина и тип.
> Има црни, бели и тегет, машки и женски за сите возрасти.
>

Може и верзија

$ make doni -j4

:)?

Јас сакам од двете по една :)

Позади ќе има лого од кика вертикално со хаштаг?


-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130225/4f3cef52/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list