[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Jan 5 12:33:48 UTC 2013


On Jan 5, 2013 4:22 AM, "Damjan Georgievski" <penguinista at mail.net.mk>
wrote:
>
> откај оваа идеја?
>

Па давам предлог. На тој настан многу ретко се прави она за што е наменет
настанот. Може да се стави друго во тој термин, а активностите од УПП може
да се остваруваат во било кој друг термин (како што се праи и досега)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130105/9d3f9c2d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list