[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 5 12:49:13 UTC 2013


2013/1/5 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Може да го додадеш на сподели-календар ?

Додадено, кој го нема СподелиКалнедар може да го најде тука:
http://www.google.com/calendar/ical/slobodensoftver.org.mk_7are9ee0dqmj9b52u2cr6omiuc%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

> Би било супер сите што се на било кој начин вклучени во работата на хаклабот
> да учествуваат физички на овој состанок, затоа што сепак, ние сме тие што го
> прават хаклабот :)

Да, ова е многу битно, пошто ги договараме работите на лице место,
така да ако сте заинтересирани да учествувате во градењето на хаклабот
и заедницата дојдете на состанокот.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list