[2s.mk-friends] Клучеви

Newk newkdukem at gmail.com
Tue Jan 8 14:46:39 UTC 2013


>Колку што знам, треба да имаме 3 клучеви од хаклаб. Еден е кај Дода а друг
кај Андреј. Каде е третиот клуч ?


Доколку никој не направил досега копија, третиот е кај Игор (сопственикот
на станот)

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130108/3effb24e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list