[2s.mk-friends] Клучеви

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Jan 8 15:31:47 UTC 2013


On 08.01.2013 15:46, Newk wrote:
> Доколку никој не направил досега копија, третиот е кај Игор 
> (сопственикот на станот)
>

Па имаше направено копија, затоа прашувам. Иначе јас денеска го зедов 
клучот од кај Анреј.
-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.More information about the Ossm-members mailing list