[2s.mk-friends] Клучеви

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Jan 10 18:40:52 UTC 2013


> Колку што знам, треба да имаме 3 клучеви од хаклаб. Еден е кај Дода а
> друг кај Андреј. Каде е третиот клуч ?

Третиот клуч беше кај мене во еден краток момент кога го носев Брајан на 
автобуска. После тоа ми го снема, мислам дека на автобуска во хаосот на 
мењање пари итн. сум го изгубил (другата варијанта е да е некаде збутан 
во кола).


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list