[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 14 08:24:47 UTC 2013


On Sat, Jan 12, 2013 at 3:14 PM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:
> За потсетување, ова е утре во 18:00 часот.

еве го записникот од вчера:
http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-20130113

останаа „предлози за нови активности“, ако некој има некаков предлог
или нешто што би сакал да го прави во иднина може да пише и тука.

сега за сега програмата останува иста со тоа што во понеделник Алекс
ќе прави и Hardware hacking покрај GNU/Linux прва помош.

нареден состанок 17ти фебруари, 18ч, КИКА.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list