[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 14 08:37:59 UTC 2013


2013/1/14 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> еве го записникот од вчера:
> http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-20130113

забораив да додадам околу полиците кои што ни се потребни. бидејќи
моментално немаме средства за да инвестираме во такво нешто
договоривме да пробаме да ги напраиме сами, исто така Илин Петковски
се понуди да помогне нешто финансиски. ако има некој заинтересиран
може да реплицира на bug-ов:

https://bugs.spodeli.org/issues/267

или да го контактира Георги.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list