[2s.mk-friends] гости од србија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sun Jan 13 14:05:39 UTC 2013


Чао другари :)
Денес во Скопје доаѓа Невена од белградскиот хаклаб и ќе сврати некој 
ден до Кика. ДРУЖЕТЕ ЈА!!! :)
antiapsurd ѝ е никот на ирц такада ќе се снајдете верувам.

Поздрав од северни краишта,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list