[2s.mk-friends] гости од србија

Nevena Petronijevic nevena.petronijevic at gmail.com
Tue Jan 15 08:59:05 UTC 2013


Ја сум во Скопје (центар), ће бидам овде до 14 часа, јавете се ако има до
тогаш во хаклаб Кика.
Није бас да разбирам Македонски, ал се трудим :)


Видимо се можда!
Нена


2013/1/13 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> Чао другари :)
> Денес во Скопје доаѓа Невена од белградскиот хаклаб и ќе сврати некој ден
> до Кика. ДРУЖЕТЕ ЈА!!! :)
> antiapsurd ѝ е никот на ирц такада ќе се снајдете верувам.
>
> Поздрав од северни краишта,
>
> --
> vladan
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130115/ed61f46a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list