[2s.mk-friends] USB кабел

Newk newkdukem at gmail.com
Tue Jan 15 18:44:34 UTC 2013


Дечки, да не сте виделе еден USB кабел во Random room? Од едната страна е
стандарден USB-A а од другата со ferrite bead и бел 5-пински стандарден
конектор. Го оставив во четвртокот на големите маси, сега го побарав низ
цел хаклаб да не го тргнал некој и не успеав да го најдам.
Фала однапред за инфо.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130115/fb1f9815/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list