[2s.mk-friends] дежурство 21-27 јануари

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Jan 14 17:05:24 UTC 2013


On пон, 14 јан 2013 16:30:44 CET, Misha Popovikj wrote:
> Здраво на сите
>
> Како што кажав на состанокот - неделата помеѓу 21 и 27 јануари не
> можам да бидам дежурен. Дали некој може да ме замени?
>
> однапред благодарам

Јас сум  2013-01-28 до 2013-02-03 ако сакаш да се замениме

--
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list