[2s.mk-friends] Cable anyone?

Newk newkdukem at gmail.com
Wed Jan 16 21:40:14 UTC 2013


>Јас незнаев дека воопшто си го оставил кабелот во хаклаб.

Го оставив меѓу твојот и на Висар лаптопот, затоа што сметав дека ќе дојдам
во сабота да го средам.
Да не е можно во саботата, кога сте го правеле дизајнот за изработка на 3D
принтер, да сте го преместиле некаде? Затоа што во харверската соба
приметив имаше доста разместени работи.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130116/280d50fc/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list