[2s.mk-friends] Cable anyone?

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Jan 16 21:54:39 UTC 2013


On 16.01.2013 22:40, Newk wrote:
> Го оставив меѓу твојот и на Висар лаптопот, затоа што сметав дека ќе 
> дојдам во сабота да го средам.
> Да не е можно во саботата, кога сте го правеле дизајнот за изработка 
> на 3D принтер, да сте го преместиле некаде? Затоа што во харверската 
> соба приметив имаше доста разместени работи.

Дента кога го вадеше кабелот јас си отидов порано, така да не сум го 
видел тогаш. Јас лично не сум преместувал ништо во саботата, можеби 
некој друг несакајќи го има ставено некаде ?

Поздрав

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.More information about the Ossm-members mailing list