[2s.mk-friends] USB со 5 пински конектор

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 17 15:53:16 UTC 2013


2013/1/17 Newk <newkdukem at gmail.com>:
> понеделник) да провери да не го зел по грешка, или да се обиде да се сети да
> не го има сместено на не очигледно место некаде во хаклаб.

нема ни кај мене ништо, и ок е еднаш поракава ја видоа сите ако некој
примети нешто ќе пише.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list