[2s.mk-friends] USB со 5 пински конектор

Newk newkdukem at gmail.com
Thu Jan 17 15:37:48 UTC 2013


Здраво,
Затоа што и денес кабелот не беше пронајден од никој (благодарност до Висар
за ажурноста), се обидов да склопам дома замена. Бев до Логин за да земам
матријали: хедер, USB кабел и USB конектор; Откако направив замена, сфатив
дека 5 пинскиот хедер не пасува со конекторот на уредот.
Затоа повторно ве замолувам, кој бил деновиве (од минатиот четврток до
понеделник) да провери да не го зел по грешка, или да се обиде да се сети
да не го има сместено на не очигледно место некаде во хаклаб.

Благодарам,
Никола Демерџиев

П.С.
Алекс, ти ѕвонев денес, не ми крена. Сакав да те прашам каков е тој
стандарден 5 пински конектор што ми го спомна минатиот четврток, затоа што
во Логин не можев попрецизно да им објаснам.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130117/4c89846d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list