[2s.mk-friends] розево

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Jan 18 14:03:59 UTC 2013


On 17.01.2013 14:29, Vladan Popovic wrote:
> Здраво,
> секој пат кога ќе го отворам блогот имам проблем со очите. 10тина минути
> после тоа гледам зелена линија кај и да се свртам.
> Доколку не се направи нешто со бојата би престанал да го посетувам блогот.
>
> Може да остане розевата доколку тоа е вашата боја на избор, ама ве молам
> ако може да се намали интензитетот.

тоа се тие нежни очички


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list