[2s.mk-friends] розево

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jan 17 14:00:01 UTC 2013


On 01/18/13 14:38, Ana Risteska wrote:
> Ќе пратам нов дизајн деновиве, a во меѓувреме ќе ставам некоја друга боја.

Фала Ана на брзиот одговор.
Не планирав да испадне тонот на мејлот така жустар, ама ептен ме заболе 
глава. Знам дека може и јас да менувам сѐ ама мислев дека ако напишам 
мејл пред да сменам ќе биде подобро :)
Алекс пиша за ова веднаш кога се сменија боите, ама никој не презема 
ништо во врска со тоа.

Ви благодарам на разбирањето,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list