[2s.mk-friends] розево

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Jan 18 15:20:41 UTC 2013


2013/1/17 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> Здраво,
> секој пат кога ќе го отворам блогот имам проблем со очите. 10тина минути
> после тоа гледам зелена линија кај и да се свртам.
> Доколку не се направи нешто со бојата би престанал да го посетувам блогот.
>
> Може да остане розевата доколку тоа е вашата боја на избор, ама ве молам ако
> може да се намали интензитетот.

http://bikeshed.com/


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list