[2s.mk-friends] розево

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jan 17 15:21:15 UTC 2013


On 01/18/13 16:20, Igor Stamatovski wrote:
> 2013/1/17 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>> Здраво,
>> секој пат кога ќе го отворам блогот имам проблем со очите. 10тина минути
>> после тоа гледам зелена линија кај и да се свртам.
>> Доколку не се направи нешто со бојата би престанал да го посетувам блогот.
>>
>> Може да остане розевата доколку тоа е вашата боја на избор, ама ве молам ако
>> може да се намали интензитетот.
> http://bikeshed.com/
>
>

I care because my head and my eyes hurt.


-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list