[2s.mk-friends] розево

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jan 17 16:02:32 UTC 2013


On 01/18/13 16:53, Igor Stamatovski wrote:
> 2013/1/17 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>>>> Може да остане розевата доколку тоа е вашата боја на избор, ама ве молам
>>>> ако
>>>> може да се намали интензитетот.
>>> http://bikeshed.com/
>>>
>>>
>> I care because my head and my eyes hurt.
>>
>> --
>> vladan
> So it has come to this...
> http://twitter.com/igor_stama/status/292037964953948160/photo/1/large
>

Да, али не тролам или плачам, неможам, лимитирани ми се физичките 
способности да ја гледам таа јака розева.
Све у свему, може да го користам ова: 
http://readability.com/bookmarklets што ми го предложи мојот пријател 
Мартин Марковски во приватен мејл пошто е хипстериште неприкосновено, 
али не трола со песоци и слично туку наоѓа решеније за вакви тешки 
проблеми :)

Во препискава пишува сѐ.

> On 01/18/13 14:54, Martin Markovski wrote:
>> ustvari toa shto ti treba e samo prviot bookmarklet
>> http://readability.com/bookmarklets
>>
> Еј фала, забораив на ова скрос. Немора да ја менувате розевата, оставете
> ја ако ви се свиѓа, или пишете овде други предлози. 

(јас ви одговорив на сите пошто не видов дека ми пишал само мене)

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list