[2s.mk-friends] розево

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Jan 18 16:08:20 UTC 2013


не знам зошто тролате со бајкшед коментарите на листа, кога:

 - дури и ана се согласи дека розевото не одговара

 - па и да одговара розевото, не е бајкшед ако речам дека „10тина
минути после тоа гледам зелена линија кај и да се свртам“

вака изглеа као : еј не ти се свиѓа моето? i invoke the bikeshed card!


Баже


More information about the Ossm-members mailing list