[2s.mk-friends] розево

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jan 18 19:43:58 UTC 2013


2013/1/18 Gorgi Kosev <gorgi.kosev at gmail.com>:
> Може да се вметне на блогот, а може (ако никој не ја вметне) да си ја
> ставите како greasemonkey (firefox) / tampermonkey (chrome) скрипта.
>
> screenshot: http://i.imgur.com/rnzDw.png
>
> Решен проблем.

Поставена е.

Сакам да го номинирам и прогласам Ѓорги за хакер на неделата, сите
можеме да научиме од него како се *решаваат* проблемите. Затоа должам
пиво.

Респект.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list