[2s.mk-friends] NSND @ Osijek 2013

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Tue Jan 22 10:42:39 UTC 2013


Здраво,

На листата [nsnd] има тред за NSND во Осијек во Февруари, последниот
или претпоследниот викенд. Гледам дека Владан и Алекс веќе се
пријавиле, мислам дека и јас ќе можам/сакам да одам.
Кој е заинтересиран?

Баже


More information about the Ossm-members mailing list