[2s.mk-friends] NSND @ Osijek 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Jan 23 12:34:09 UTC 2013


>> На листата [nsnd] има тред за NSND во Осијек во Февруари, последниот
>> или претпоследниот викенд. Гледам дека Владан и Алекс веќе се
>> пријавиле, мислам дека и јас ќе можам/сакам да одам.
>> Кој е заинтересиран?
>
> НСНД Осјек е неофицијално потврден за викендот од 15 до 17 фебруари.
> Сите што планираат да одат може да пишат овде или на nsnd листата кога
> ќе дојде време.
>

кој ќе стигне до Осијек, уште 500km понатаму е http://devconf.cz/ веќе 
следниот викенд во Брно

--
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list