[2s.mk-friends] NSND @ Osijek 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Jan 23 10:54:20 UTC 2013


On 01/22/13 11:42, Blagoj Petrushev wrote:
> Здраво,
>
> На листата [nsnd] има тред за NSND во Осијек во Февруари, последниот
> или претпоследниот викенд. Гледам дека Владан и Алекс веќе се
> пријавиле, мислам дека и јас ќе можам/сакам да одам.
> Кој е заинтересиран?

НСНД Осјек е неофицијално потврден за викендот од 15 до 17 фебруари.
Сите што планираат да одат може да пишат овде или на nsnd листата кога 
ќе дојде време.

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list