[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 24 08:46:34 UTC 2013


2013/1/23 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Членови

може и да ги врземе луѓето со проектите ако има некој заинтересиран да
прави нешо да знае кого да контактира (зборам за линк на страната за
проектот до корисничката страница за членот кај што би имало мејл,
xmpp, било каков контакт)

http://wiki.spodeli.org/index.php?title=Хаклаб/Проекти
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list