[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jan 23 22:41:29 UTC 2013


http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Членови

ова е некоја груба листа од она што го имам како увид за луѓето што
плаќале и со тоа се членови на хаклабот (според она што сме го
договориле некогаш). нека стои така па на нареден состанок за КИКА
можеме да ја поминеме на брзинка - секако ако мислите дека фали некој
пишете или додајте го пошто листата не е целосно ажурна, се надевам
ова ќе се смени коа ќе добиеме електронски пристап до банката па ќе
можеме да направиме многу поубав приказ на финансиите со кои што
располага хаклабот, всушност тоа е и крајната цел, убаво е да знаеме
во каква состојба сме и колку време можеме да издржиме.

оставени се само имињата на луѓето (не фул име и презиме, кај некои ја
има само првата буква од презимето поради дупликат име), ако некој има
проблем со тоа може слободно да си го замени со прекар или да се
отстрани па да го водиме ко член бр X or smth - битно е да знаеме
колку сме и кои сме.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list