[2s.mk-friends] 2с.мк: Годишно собрание

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 24 10:19:38 UTC 2013


Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија,
годишното собрание на организацијата ќе се одржи на 24.02.2013 год.
(недела) во хаклабот КИКА со почеток во 17.00 часот.

Дневниот ред е:

   1. Годишен извештај за 2012 година;
   2. Избор на нови членови;
   3. Избор на нови членови на извршниот одбор на организацијата:
претседател, потпретседател и секретар;
   4. Донесување на програма за 2013 година;
   5. Разно.

Собранието ќе биде отворено за заедницата.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list