[2s.mk-friends] Fwd: BalCCon CfP

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jan 28 11:02:34 UTC 2013


On Mon, Jan 28, 2013 at 11:48 AM, Jovanka Gulicoska
<jovanka.gulicoska at gmail.com> wrote:
> Хелоу,
>
> јас и Тамара ќе одиме на FOSDEM. :)
>

Следниот пат пробајте да ја следите добрата пракса на листава и да го
најавите тоа.
Можеби ќе има и други заинтересирани за да ви се придружат.

https://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/2012-October/014077.html

Поздрав

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list