[2s.mk-friends] Средување дворче

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Jul 6 12:22:13 UTC 2013


2013/7/6 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
> Нема услови за чистење во двор денес. Веќе врне, а и цел ден ќе биде
> такво времето.

Во центар не врне, али ајде ок идната сабота.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list